Trainingen en workshops van de VA Fryslân: Nú gratis of met flinke korting.
De Vrijwilligersacademie Fryslan biedt als platform mij de mogelijkheid om mijn workshops rondom eenzaamheid bekend te maken. De workshops Eenzaamheid herkennen, en dan? en Als iedereen aan zichzelf denkt... zijn zowel geschikt voor vrijwilligers, als professionals. U kunt zich via het open aanbod aanmelden. Organisaties kunnen ook via het Aanbod op Maat de workshops inkopen. In overleg kan de inhoud aangepast worden.

De provincie Fryslân vindt dat vrijwilligers onmisbaar zijn voor de Fryske mienskip en geeft vrijwilligers de kans om gratis of met flinke korting een training of workshop naar keus te volgen. Zo hoopt de provincie Fryslân dat vrijwilligers met nóg meer plezier en voldoening hun vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit aanbod geldt voor alle vrijwilligers: het soort vrijwilligerswerk of de hoeveelheid maakt niet uit.
Hoe werkt het? Vrijwilligers kunnen eenmalig een voucher inzetten voor een gratis training of workshop of een korting van €100,- . Vrijwilligers kunnen uit het Open Aanbod van vafryslan.nl een training of workshop uitkiezen. De trainingen en workshops die ‘meedoen’ zijn te herkennen aan het woord ‘Voucher’. Het aanvragen van een voucher is niet nodig, dit gaat automatisch. Vul het inschrijfformulier in en vink onderaan het vakje ‘Ja, ik zet mijn voucher in!’ aan. 
Nu de zomerperiode weer voorbij is, is hét moment aangebroken om gebruik te maken van de vouchers. In de Nieuwsbrief kunt u meer lezen over mijn workshops, klik hier
Personal Training Certification