Uw bericht is succesvol verstuurd.

Welkom op de website van Trees Flapper,
deskundig procesbegeleider bij sociale innovatie


Een uitdagende tijd! Door de demografische, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen verandert er veel in het beleidsterrein wonen-welzijn-zorg. Hoe zorgen we er voor dat mensen vanuit eigen regie hun leven vorm geven? En hoe sluit zorg en welzijn aan op de wensen en mogelijkheden van de burgers? Hoe maken we de stap van ‘zorgen voor naar zorgen dat’?

Om sociale innovaties of een organisatieverandering mogelijk te maken is het inrichten van een goed proces nodig. 

Bent u benieuwd hoe ik u verder kan helpen? Neem dan contact op.

Met een stip op de horizon maak ik stap voor stap de beweging mogelijk van de door u gewenste sociale innovatie of organisatieverandering. Back to basics is mijn leidraad, de menselijke maat en het menselijk contact.

TREES kenmerkt zich als deskundig, onafhankelijk, gestructureerd en praktisch.

 

Na mijn studie Onderwijskunde ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren en heb lange tijd als diëtist bij een thuiszorginstelling gewerkt. Naast de individuele advisering was en ben ik  een bevlogen spreker en begeleider bij groepsactiviteiten. Ik heb me tevens breed ingezet voor preventie bij ziekte door o.a. programmatische programma’s te ontwikkelen. Later ben ik me breder gaan interesseren voor zorg, welzijn en ten slotte wonen. En nu als procesinspirator zet ik mijn deskundigheid in als projectleider, (dag)voorzitter en trainer/adviseur. Mijn sterke kanten zijn procesgerichtheid, planmatig werken, pragmatisch werken en toch strategisch denker, analytisch. Ik ben een open en bescheiden persoon. Het open karakter kenmerkt ook mijn aanpak; niet weten, me laten verrassen en kijken wat er bij de ander ontstaat aan inzichten, mogelijkheden en oplossingen.
Ik moet het vooral van mezelf hebben, dat is TREES.


Contact
Trees Flapper
Flevo 168
9204 JT Drachten
M 06 53492920
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt me volgen op twitter @treesflapper